LA NACIONAL CATALANA A 100 MINUTS

Els que els queden als jugadors del Vallter IHC B per aconseguir el somni de pujar a Nacional Catalana. Els arlequinats han fet aquest dijous l’última sessió de preparació. Després de l’entrenament el tècnic, Edu Amat, ha donat la llista de convocats pel partit. Manel Del Valle i Carles Ferrer com a porters i Tety Vives, Quim Aribau, Dani Gual, Arnau Figuerola, Albert Vidal, Oriol Prat, Jordi Méndez i Roger Bars. 

Amat ha explicat que el Roda de Ter és “un rival experimentat, que tindrà uja idea molt clara del partit, que voldran i intentaran imposar-nos el seu ritme lent i pausat del seu joc perque nosaltres no ens puguem sentir còmodes a la pista. I clar, que intentaran aprofitar totes les oportunitats que puguin tenir. 

El Roda de Ter arriba a aquesta eliminatòria després d’haver quedat tercer del grup A a la lliga regular per darrera del Cassanenc rival de l’IHC a la primera. Per la seva banda els “rodencs” han eliminat el Bell-lloc. El partit es jugarà a partir de 1/4 de 10 a les Comes. Diumenge a 2/4 de 10 es jugarà la tornada amb l’ascens a Nacional Catalana en joc. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *