VALLTER IHC B 5 – RODA 6. TOCARÀ REMUNTAR

L’IHC B no ha pogut traduir en un bon resultat el seu millor joc en el partit d’anada de l’última eliminatòria d’ascens a la Nacional Catalana i necessitarà remuntar a Roda de Ter diumenge al vespre.
Han estat 50 min d’ensopiment i quadre. L’equip del Roda s’ha presentat a les Comes amb una única intenció: fer passar els 50 minuts amb una defensa en quadre tancadíssima. Els visitants no han canviat de plans ni amb el 3 a 1 favorable a l’IHC. Sempre tancats. A pany i forrellat.

La primera part ha acabat amb un ajustat 5-4 amb quatre gols de Mendez (un de penal) i un de Tety vives. A la segona part, però, els arlequinats no han estat capaços de trencar la defensa en quadre de l’equip rival. La diferència l’han marcat les jugades a pilota aturada. Cada equip ha disposat de 2 FD. Els visitants n’ha aprofitat una i l’IHC les ha fallat les dues. Aquí s’ha fonamentat la derrota.

Ara tocarà remuntada i en pista contrària. Un “més difícil encara” a l’abast dels arlequinats per qualitat i per capacitat estratègica. La pissarra serà fonamental per poder trencar la defensa en zona de l’equip rival. La consigna al vestidor després del partit ha estat clara: “tenim sang arlequinada i això ho remuntem”. 

VALLTER IHC B 5 (5/0) manel del Valle, Dani Gual, Quim Aribau, Oriol Prat, Jordi Mendez (4), equip inicial. Tety Vives (1), Roger Bars , Arnau Figuerola, Albert Vidal i Carles Ferrer.

RODA 6 (4/2)
Entrenador: Eduard Amat

Incidències: 18 faltes de l’IHC, 11 del Roda. Assistència 110 persones a les Comes.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *