GERARD MIQUEL: L’IHC SEMPRE M’HA AGRADAT MOLT!. EL MEU PARE VA FORMAR PART D’AQUELL EQUIP HISTÒRIC

Gerard Miquel i Solé

Edat: 19 anys

Pes: 67 kg

Alçada: 1,69

Lloc de naixement: Andorra la Vella

Aquestes són les referències del nou jugador de l?Igualada CALAF GRUP que aten la mevaweb en les seves primeres hores coma aarlequinat.

P- Gerard. Benvingut a Igualada!!! Com ha anat el procés de la teva arribada al club?

 

GERARD MIQUELLa meva arribada al club comença un dia en que el meu pare em truca mentre estava dinant amb els amics i em comenta que l’Igualada havia preguntat per mi i si m’interessava fer una reunió amb el president i l’entrenador … jo sense pensar-m’ho  vaig dir que si de seguida … perquè és un club que sempre m’ha agradat molt i volia escoltar l’oferta… aleshores ens vam reunir, i em van plantejar el que esperaven de mi, i que podia aportar a l’equip … i després de gairebé una hora de reunió vam seguir parlant uns dies fins que dues setmanes després firmava el contracte

P- De fet és un retorn a casa perquè el teu pare va ser integrant d’aquell fantàstic equip dels primers èxits!

 

GERARD MIQUEL- Si és un club que sempre m’ha agradat molt perquè el meu pare al seu dia ja hi va jugar, i tot i que ell aleshores era molt jove va formar part de l’Igualada històric que tothom recorda.

P- Curiosament ets el segon “estranger” de la història del club després de l’Emanuel … Arribes però de la factoria Mundet on hi has passat 4 anys de formació plens també d’èxits!

 

GERARD MIQUEL- Com bé dius, jo vinc de passar quatre anys al Barça, on he tingut la sort de guanyar molts títols, però em quedo més amb com he crescut com a persona i jugador que amb els títols que hem guanyat al llarg dels anys. S’ha de dir però, que jo sóc d’Andorra, i abans d’estar al Barça estava a l’Andorra Hoquei Club, que va ser qui em va veure créixer fins que era juvenil que és quan vaig marxar

P- Com és Gerard Miquel com a jugador?… t’assembles al teu pare?

GERARD MIQUEL- Com a jugador amb els anys he anat tirant més enrere… Quan vaig arribar al Barça  era un jugador amb molta arribada a porteria, però poc a poc, m’he anat fent amb el mig camp, i ara el meu joc es basa en jugar al mig del camp organitzant una moca el joc… Sóc bastant defensiu, però també puc jugar per darrera la porteria. La veritat és que no soc un jugador d’una única posició, i aquest és un dels motius pels quals el Ferran es va fixar amb mi

 

P- Que et sembla l’equip? Que creus que hi podràs aportar?

GERARD MIQUEL- L’equip és molt jove, i això m’agrada molt, tindrem moltísima ambició, i moltíssimes ganes, un fet que considero molt positiu… juntament amb l’experiència de Met Molas, Sergi Pla i Oriol Vives que porten bastants anys jugant a la màxima categoria. Com he dit abans sóc un jugador bastant polivalent que depenent de la necessitat de l’equip puc aportar una cosa o una altra, però sobretot intensitat i ganes. Vinc amb ganes de menjar-me el mon, però sempre tocant de peus a terra.

P- Tu ja has jugat a primera estatal amb el barça B, però el salt a sènior sempre és fort. Com veus la teva adaptació? 

GERARD MIQUEL- Com tu dius, ja porto dos anys jugant al Barça B, però igualment és un salt molt important i espero que em pugui adaptar ràpid i ajudar l’equip des del minut 1.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *