ADN DE TORNADA. GERARD MIQUEL NOU JUGADOR DE L’IHC CALAF GRUP.

Gerard Miquel Solé, jugador de la base del FC Barcelona, es converteix en el segon i últim reforç de l’Igualada CALAF GRUP de cara a la temporada 2017-2018. Miquel de 19 anys (1’69 i 67 quilos) te nacionalitat andorrana tot i que els seus pares son igualadins. En Gerard és fill de Llorenç Miquel que va jugar a l’IHC la temporada 1987-1988  amb Roc Mestres a la banqueta. Per això en realitat estem davant d’un retorn d’ADN a les Comes.

Gerard Miquel va començar als equips inferiors de l’Andorra. Fa quatre temporades es va incorporar a la base del FC Barcelona on hi ha jugat els dos anys de juvenil i els dos anys de júnior. En aquest període ha aconseguit 3 Campionats de Catalunya, 2 Campionats i 1 sub-campionat d’Espanya i ha jugat molts minuts a la Primera Nacional Espanyola amb el segon equip del Barça.

Ara el jugador fa al salt a jugador sènior i s’incorpora al repte d’un l’Igualada HC que amb la seva arribada i la presència de Bars, Tety Vives, Méndez i els nois del planter rejoveneix molt la seva plantilla.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *