IHC. SPIRIT, FESTA, I BALIU!

Dia de festa a l’Igualada HC CALAF GRUP. Les 24 hores de l’Spirit of Hockey han estat tot un èxit que s’ha arrodonit amb el sopar de final de temporada al Restaurant Scorpia de Vilanova amb la participació de 150 persones. 

Els jugadors del primer equip de l’entitat s’han pres al peu de la lletra el concepte festa i han viscut un dua intens i ple d’activitats. 

Al mati els jugadors han provat les seves habilitats amb un partidet de futbol al camp de futbol de Les Comes (clar que no era l’habitual sino un molt divertir bublee futbol). Després la plantilla ha anat a dinar  i a la tarda els arlequinats hi han tornar amb sessió de piscina i padel. La jornada l’han rematat al sopar de club.

La festa s’ha arrodonit a molts quilòmetres de distància amb el títol de campió de la lliga de Portugal del Porto de l’ex-capità de l’IHC Ton Baliu (entrenat per un altre ex-igualadí com Guillem Cabestany). Un èxit que a Igualada s’ha celebrat de manera ben especial.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *