L’HORA DELS ADEUS-2. F.BARGALLÓ: EM SENTO ORGULLÓS D’HAVER ESTAT I SER UN IGUALADÍ

P- Aquest cap de setmana heu tornat a fer una altra festa col.lectiva. I ja han passat alguns dies de la del comiat. Va ser una festa bonica … amb la plantilla fent-vos les samarretes, els teus amics a les grades.. com ho recordes, com ho vas viure?

 
F.BARGALLÓ- Va ser una festa genial. No puc demanar més. Tenir al costat el dia del teu comiat persones que estimes i que em montessin la festa que van fer…. Sense paraules. Sempre els hi estaré agraït.

P- Gran manera de tancar l’etapa de jugador… 2 gols, entrant al 5 ideal de la jornada… les llegendes se’n van per la porta gran.

F.BARGALLÓ- No podia demanar res més. Guanyar el partit. Quedar 7é a la lliga. I marcar dos gols, un d’ells de xut de pala que és un de les meves característiques principals i cel.lebrar-ho amb els que em van venir a veure…no té preu…Acabar en el 5 de la jornada és un detall també. Però el que més em reconforta és poder haver ajudat  i sentint-me important dins l’equip durant tota la temporada. Això per mi és el millot regal de comiat.

P- Com valores la teva temporada i lagran segona volta de l’equip?

F.BARGALLÓ- El meu últim any ha estat ple de sensacions i emocions. M’he sentit molt còmode des del primer dia al club i amb els companys. Estic content amb el meu rendiment en moments importants de la temporada, com també ajudant a l’equip i companys quan ha estat necessari.
La temporada ha estat marcada pel calendari… en sumar pocs punts al principi va repercutir una mica en la confiança en nosaltres mateixos, tot i que penso que no estàvem malament. Això va condicionar molts partits que jugant bé no vam saber guanyar. La segona volta s’ha notat l’acoplament entre tots i el que necessitàvem de cadascú. Ha estat genial acabar amb una ratxa de punts com aquesta.

P- I ara en el moment de l’adeu… que diries als aficionats que t’han acompanyat tots aquests anys

F.BARGALLÓ- Als aficionats d’Igualada i dels altres equips només donar les gràcies pel suport que sempre he tingut i sentit. Em sento orgullós d’haver estat i ser un igualadí. Agraeixo al club i entrenador la confiança per fitxar-me i desitjo el millor a l’Igualada i a tots els companys que han format aquest increïble vestidor!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *