HO HEM TORNAT A FER!

Aquesta era la frase que lluïen a la samarreta els jugadors del Vallter IHC B en la recepció oficial que els ha ofert l’ajuntament d’Igualada amb motiu del seu ascens a Nacional Catalana.

En l’audiència hi ha hagut parlaments de l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, del president de l’IHC Manel Buron, l’entrenador de l’equip Edu Amat, Albert Vidal que plega de l’hoquei i Manel del Valle com a capità de l’IHC B.

L’alcalde ha felicitat l’equip pel segon ascens consecutiu … “un orgull per la ciutat per la importància de la fita aconseguida”. Marc Castells ha lluirat a la plantilla arlequinada un trofeu commemoratiu de l’ascens. 

Per la seva banda Manel Buron ha destacat que sense ajuda de la ciutat a l’IHC  li és difícil de poder manetenir dos equips del club a tant alt nivell….”necessitem l’ajuda de tots sino potser s’haurà de renunciar a coses importants”. 

El mister, Edu Amat ha destacat el fet que tots els jugadors “són  d’Igualada i això dona més mèrit a l’esforç realitzat pels jugadors…sense ells no hagues estat possible, ha afegit. 

Albert Vidal, un dels veterans de l’equip que deixa momentàniament l’hoquei ha dit que “tornar a casa i pujar de categoria ha estat fantàstic” i més per haver pogut compartir vestidor amb jugadors juvenils que ell havia entrenat

Finalment Manel del Valle, capità de l’equip de l’ascens ha dit que el grup estava molt content per l’exit aconseguit

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *