F.LÓPEZ: EL QUE ES FA AMB EL COR TE UNA FORÇA IMPARABLE. DESITJO FER MÉS GRAN L’IHC

P- Afrontes el que serà el teu tercer any a igualada… sempre dius que hi estàs molt bé.

F.LÓPEZ- Estic molt a gust treballant per l’IHC. Per mi es un privilegi poder-ho fer i poder continuar creixent personal i esportivament. Vaig venir buscant creixement i tinc la sensació de fer-ho cada dia. Tinc molta il.lusió i molta força encara com entrenador. Em sento molt valorat i jo valoro els esforços que fa el club. És lògic voler continuar en un club com aquest.

P- Que n’esperes d’aquesta nova temporada… la segona volta marca el camí?

F.LÓPEZ- Espero que no li manqui la il.lusió a ningú i que tots els que m’envolten tinguin les mateixes ganes de treballar i créixer que tinc jo. Desitjo fer mes gran l’IHC i que tothom aprofiti aquest sentiment de pertinença que es transmet de generació en generació en aquest club. Desitjo un equip i un club que vulgui ser molt competitiu i sense por a res ni a ningú. Hem fet una segona volta de somni, molt completa en punts i en joc… la primera no va ser gens dolenta en joc però si en resultats… l’objectiu ha de ser fer que la temporada sigui com la segona d’aquesta temporada.

P- La Cers tornarà a ser el somni?

F.LÓPEZ- Tornarem a engrescar-nos amb la cers i buscarem col.lar-nos en la final 4 un cop allà i per què no guanyar-la. S’ha de ser ambiciós i creure que pots guanyar a tothom amb humil.litat, il.lusió i molt de treball.

P- Com valores les noves incorporacions i el paper de la base?. Anirà bé tenir un equip a nacional?

F.LÓPEZ- Els joves tenen el futur a les seves mans… com els hi dic sempre s’han de voler menjar el mon. El Tety i el Roger no s’han de relaxar ni acomodar… al contrari… la temporada vinent es clau per ells i comencen a estar preparats però encara els falta consolidar-se… estic molt content amb ells i la temporada vinent seran molt importants. El Jordi Méndez ha de voler i estar disposat a entrar definitivament i de veritat al primer equip treballant molt i explotant les seves virtuts al màxim. Te potencial però s’ha de polir, ha estar molt per la feina i sacrificar-se moltíssim a tots els nivells. Crec que pot ser un bon any per ell.

Els fitxatges ens han d’aportar aspectes diferents respecte a aquest any. L’Oriol ens ha d’aportar gol i caràcter i un punt de “saber estar” i experiència… estic segur que ens anirà molt bé. El Gerard és un altre jove amb talent per polir i descobrir…  ens ha de donar equilibri però també desequilibri en atac… potenciarem les seves virtuts i corregirem els defectes… és jove, s’ha d’equivocar, ser valent i confiar en les seves possibilitats.

La formula de tot plegat com sempre… il.lusió i treball. Allò que es fa amb el cor te una força imparable.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *