L’hora dels adeus-3. B.CAMPS: A l’OK LLIGA S’HAN DE FER LES COSES MOLT BÉ PER NO PERDRE EN 9 JORNADES

P- Han passat alguns dies del comiat. Va ser una festa bonica … amb la plantilla fent-vos les samarretes.. com ho vas viure?
BERNAT CAMPS- la veritat és que va ser un detallàs i va ser un comiat molt bonic. Amb detalls com aquests es pot demostrar el bon caliu que es respira dins el vestidor  i el bon grup que hi ha. A més a més, la retirada de dos grans de l’hoquei com en Barga i en Danilo van fer que la festa a més de ser bonica fos emotiva.

P- Com  valores el teu any a Igualada?

BERNAT CAMPS- El meu any a l’Igualada no ha estat fàcil per diverses coses que han passat, però em quedo amb les coses positiuves, amb tot el que he aprés i amb la gent que he conegut. Considero que a nivell esportiu la qualitat tant d’entrenament com de jugadors ha estat molt elevada i he après moltíssim en aquest sentit. A més a més, esportivament parlant he pogut aprendre moltes coses d’un gran porter com és l’Elagi i això m’ha fet crèixer. A nivell més personal em quedo amb el gran grup de grans persones tant del cos tècnic com dels meus companys que m’han fet gaudir molt durant tot el temps que hem compartit.

P- I la grandíssima segona volta de l’equip?

BERNAT CAMPS- Al final considero que aquesta segona volta ens ha posat on hauriem d’haver estat, aquests últims nou partits són el reflex de moltes hores de treball. A l’Ok lliga per no perdre durant nou partits s’han de fer les coses molt bé, i tot i que al principi vam passar bastant temps a la cua de la classificació, hem acabat amb més punts que l’any passat. Tots estem molt satisfets del resultat final malgrat el camí hagi sigut molt complicat, estem molt contents del “premi” que significa una 7a posició i n’estic segur que l’any que vé si es pot fer una temporada una mica més regular, es podrà arribar més endevant.

P- Tens decidit que faràs?

BERNAT CAMPS- Si, estava valorant pros i contres de possibles escenaris de futur i al final m’he decantat per l’any que vé juga al HPTona a primer nacional catalana. Evidentment seguiré seguint el progrés de l’equip i els hi desitjo el millor i tota la sort del món.

TON BALIU. ARRIBAR I … TRIPLET!!

El jugador igualadí del Porto Ton Baliu (i l’entrenador ex IHC Guillem Cabestany han guanyat aquest diumenge la Taça de Portugal (la copa) en imposar-se a la final a l’Sporting de Tomar per 5 a 1. En la seva primera temporada a Portugal Baliu ha signat un increïble triplet, amb la Lliga i la Supertaça de Portugal. Com ja va passar amb la lliga, la Taça ha estat celebrada a Igualada com un títol arlequinat. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *