L’hora dels adeus-4. P. VÀZQUEZ: ACOMIADAR-SE D’UN LLOC ON T’HAN FET SENTIR TANT BÉ NO ÉS GENS FÀCIL

El partit contra l’Alcoi va ser el meu darrer amb l’Igualada Hoquei Club. Necessito centrar la meva dedicació professional a altres projectes que fa poc he engegat i que em reclamen major atenció.

Espero que no sigui un adéu definitiu de les pistes, i que algun dia (molt aviat) jo pugui seguir tornant a aquest esport tot el que jo m’he emportat d’ell. Jo de ben segur que trobaré a faltar els entrenaments plens d’exigència i d’il•lusió, així com el dia del partit, moment on es dóna forma a tots els continguts de la setmana.
Acomiadar-se d’un lloc on t’han fet sentir tan bé, no és gens fàcil. L’Igualada HC és un bon club per créixer, ja que les persones que el formen et donen el suport necesssari, amb el caliu i tranquilitat que tot professional de l’esport necessita per desenvolupar la seva tasca.

Espero que aviat l’hoquei patins em torni a necessitar i jo pugui tornar a dedicar-li el temps que aquest esport es mereix.

Gràcies a totes les persones que formen part de la família de l’IHC!!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *