COMENÇAR A COMENÇAR

La plantilla del nou IHC CALAF GRUP 2016-2017 ha viscut aquest divendres un aperitiu de la temporada que afrontaran després de l’estiu. Ha estat el seu particular “començar a començar”.

Els arlequinats han rebut el treball d’estiu per arribar amb forma a la pretemporada que començarà el 29 d’agost. La preparació física la conduirà Mònica Sala. Pendent encara de presentació oficial la Mònica, membre d’una família de llarga relació amb l’hoquei igualadí, substituirà el PF de les dues últimes temporades, Pep Vàzquez.

L’acte de lliurament dels “deures” ha arrencat amb el tradicional pas per la bàscula i ha acabat amb un sopar d’equip. Hi han estat presents tots els integrants del primer equip, amb els nous fitxatges Oriol Vives i Gerard Miquel i també els 3 jugadors que no podran arrencar la pretemporada amb l’equip perque estaran amb les seves respectives seleccions, Roger Bars, Jordi Méndez i Tety Vives. És precisament per cobrir aquestes absències en les primeres setmanes de treball que s’incorporaran al primer equip diversos jugadors del planter. La intenció dels tècnics és disposar de tres porters, Elagi, Manel del Valle i Carles Ferrer, i nou jugadors de pista. Entre aquests hi haurà el ja habitual Oriol Prat, Bernat Yeste i Jesús Priego i els nous fitxatges de la base per aquesta temporada Aleix Navarrete i Arnau Dilmé. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *