BARS,TETY I MÉNDEZ ESPEREN RIVALS PELS WORLD ROLLER GAMES

Aquest dimecres es farà el sorteig de la fase de grups dels World Roller Games que es disputaran a Nanjing, Xina, del 26 d’agost al 10 de setembre. L’acte es farà a les 3 de la tarda a la seu de la RFEP a Barcelona i es sortejaran la categoria absoluta masculina i femenina i la sub-20 masculina. En totes elles hi ha representants igualadins, Tety Vives amb la selecció d’Holanda, Roger Bars i Jordi Méndez amb la sub-20 i Teresa Bernadas i Maria Diez a la femenina. 

L’IHC, 17È DEL MÓN

Ressó internacional per l’hoquei igualadí que tanbé arriba per la via del rànking internacional de clubs. En la seva darrera actualització l’IHC CALAF GRUP és el 17è equip del món amb 2321 punts en una classificació que encapçala el Porto de Ton Baliu i Guillem Cabestany (2665). En segon lloc hi ha un altre equip portugués, el Benfica (2626) mentre el FC Barcelona és el tercer (2582).  Oliveirense i Reus completen els 5 primers classificats.

El domini portugués és fa molt evident si mirem els 10 primers llocs.  5 d’ells són lusitans, 3 de l’Ok Lliga i 2 italians. Pel que fa a la resta d’equips catalans, a banda de culers i roig-i-negres, per sobre de l’IHC només hi ha la triple V, Vendrel (11è), Vic (12è) i Voltregà (15è).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *