TETY-ANGOLA. BARS-MENDEZ-FRANÇA. PEKE I TERESA BERNADAS-ALEMANYA. WORLD ROLLER GAMES IGUALADINS

Tety Vives contra Angola el 3 de setembre. Roger Bars i Jordi Méndez contra França el 27 d’Agost. I Teresa Bernadas i Maria Díez contra Alemanya també el 27. Aquests seran els partits de debut dels jugadors igualadins als World Roller Games de Nanying d’aquest estiu. 

La selecció sènior holandesa de Tety Vives jugarà la Firs Cup (una espècie de Mundial B) a partir del 3 de setembre. Ho farà en un grup amb el Brasil, els EE.UU i la ja esmentada Angola. A l’altre grup hi ha Colòmbia, Macao, Austria i Sudàfrica.

L’estatal sub-20 amb Bars i Méndez debutarà abans, el dia 27 d’Agost. Compartiran un grup duríssim amb Argentina, Itàlia i França. A l’altre grup hi trobem Portugal, Colòmbia, Xile i Anglaterra.

La selecció absoluta femenina, amb les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas jugarà també a partir del dia 27. Ho faran en un grup amb Alemanya, els EE.UU i França. A l’altre hi trobem Portugal, Xile, Argentina i Itàlia.

Finalment la selecció estatal absoluta, sense jugadors arlequinats, debutarà contra Alemanya. Els de Dominguez estan al grup A amb Xile i Moçambic, a bamda dels alemanys. L’altre grup és clarament més difícil amb Argentina, Portugal, França i Itàlia. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *