ADEU AL TOURMALET

L’Igualada HC CALAF GRUP sabrà aquest dijous amb qui debutarà en  l’Ok LLiga 2017-2018, com de fort i exigent serà l’inici de la competició i  quines dates s’hauran de reservar per les grans cites de la temporada.

Aquest dijous es fa al Museu Olímpic de Barcelona el sorteig de les Oklliga masculina i femenina i també de la primera divisió estatal. L’acte començarà a 2/4 de 7 de la tarda i comptarà amb la presència del president de l’entitat Manel Buron (abans de l’acte hi ha reunió programada de l’associació de clubs).

Més enllà de preferències (començar forts, fer-ho amb equips assequibles…) una de les principals novetats d’aquesta temporada serà desaparició del Tourmalet. Serà sorteig pur. Ja no hi haurà aquella correlació de partits contra els primers classificats de la temporada anterior que podia condicionar molt l’evolució d’alguns equips. De fet el mateix IHC ho va pagar aquesta temporada. Després d’un inici amb sorpreses (l’empat contra el Lloret a casa i la derrota a Vilafranca) l’equip va haver d’afrontar el Tourmalet que va acabar passant factura durant tota la primera volta condemnant-lo als llocs més baixos de la classificació. A la segona volta l’equip va protagonitzar una escalada impressionant que el va portar a classificar-se per la competició europea. Ara, això ja no es repetirà.  El sorteig dirigit desapareix i passarà a ser sorteig pur. 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *