Sorteig OkLLiga. COMENÇAR A GIRONA I NO DESPELLEGAR-SE DEL TOURMALET

L’Igualada HC CALAF GRUP arrencarà la lliga 2017-2018 el 7 d’octubre a Girona, contra els ex-IHC Llaverola i Pelicano. El debut a casa serà la setmana següent contra el Vic. Seguiran Lleida (fora), Voltregà (casa) i Noia (fora) abans d’afrontar dos dels equips que acaben de pujar de primera estatal i que debuten a la categoria, l’AsturHockey a les Comes i el Palafrugell com a visitants.

Tot i que aquest cop el sorteig no estava dirigit , l’IHC no s’ha acaba de lliurar del tot del Tourmalet. Barça, Liceo, Reus, seguits. A l’11 jornada (6 de desembre) els arlequinats visitaran el Palau Blaugrana, a la 12ena rebran el Liceo a casa (12 de desembre) i a la 13ena (16 de desembre) viatjaran a Reus. Un  mini-Tourmalet que com a mínim no arriba a l’inici de la competició. L’Igualada tancarà l’any rebent a l’Alcoi a casa (2 dies abans de Nadal) I encetarà el següent (l’endemà de Reis) viatjant a Lloret en la jornada número 15. amb la que es tancarà la primera volta. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *