Veus per un sorteig. FERRAN LÓPEZ: SI ESTEM AL NOSTRE NIVELL PODEM GUANYAR A TOTHOM I A TOT ARREU

“El sorteig és el sorteig. Volíem un sorteig pur i aquí el tenim. Qualsevol rival s’haurà de respectar moltíssim- I qualsevol combinació de jornades també. El que sempre acostumo a mirar en un sorteig són els partits que juguem a la primera volta a casa i a fora…  i en aquest cas són 8 a fora i 7 a casa. I l’altra cosa que també m’agrada mirar són les 5 primeres jornades … quins són els rivals i quants en són a casa i quants a fora… que tornen a ser més fora que a Les Comes…  2 a casa i 3 a fora… On hi ha una dificultat important és en aquest Tourmalet que no havia d’existir però que es manté i que ens trobarem a partir de la jornada 11, amb un rush de 3 partits que seran molt difícils…  Barça al Palau, rebem el Liceo i anem a Reus… 3 dels equips importants de la competició.

Sigui com sigui, el que està clar és que l’IHC competirà per guanyar a tothom … i estarem preparats per guanyar a tothom… i no hem de tenir dubtes que no podem  guanyar a tots els equips i a totes les pistes … tant a casa com a fora… Si estem al nivell que hem d’estar en tots els aspectes… psicològic, tècnic, tàctic i físic… podem guanyar a tothom i a tot arreu… i si no podem és cert que podem perdre també amb tothom i a qualsevol pista … Dit això també s’ha demostrat aquesta temporada que les dinàmiques es poden canviar i per tant hem d’estar tranquils… tothom a descansar… ja tenim rivals que és el que volíem… ara el que s’ha de fer és carregar molt bé les piles i tornar plens d’il.lusió perquè ens espera una OkLliga apassionant” 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *