Veus per un sorteig. ES POT GUANYAR A QUALSEVOL (Elagi), NINGÚ REGALARÀ RES (O.Vives), HAUREM DE SUAR DE VALENT (G.Miquel)

ELAGI DEITG

“Costa molt valorar un calendari a priori, sobretot després de l’últim any, ja que a vegades tu et pots pensar abans de començar la lliga que a la jornada 5 et trobes en una posició i després quan, en aquest cas, acabes el partit contra el Noia pots estar a una ben diferent… ja sigui per bò o per dolent.

Tot i així, si que es poden valorar algunes coses, per exemple…  3 partits seguits de molta dificultat com serien FCB, Liceo i Reus…  però també del que vam poder aprendre l’última temporada és que tot i la dificultat de puntuar és molt important jugar bé contra aquesta gent, ja que pots sortir molt reforçat. I com sempre partirem de l’idea que s’ha de guanyar i que es pot guanyar a qualsevol pista”.

ORIOL VIVES

Un altre any haurem d’encarar 3 partits seguits amb els equips de més qualitat.. Haurem de treballar dur i fer-nos forts a casa. Ningú regalarà res

GERARD MIQUEL

Comencem amb un equip que ha fitxat bastant, que tindran moltes ganes de jugar però amb falta de rodatge, ho hem d’aprofitar per començar amb bon peu. Ja sabem que serà una lliga molt ajustada i que haurem de suar de valent, a mes tenint cap al tram final el Tourmalet ( Barça, Liceo i Reus). Hem d’arribar aquests partits amb certa tranquilitat en quant a punts. Així que a treballar per començar sumant

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *