LES LLIGUES 2017-2018 JA ESTAN AQUÍ

Aquest dimeres s’ha fet el sorteig de les categories base i sènior de l’hoquei català (fins a la Nacional Catalana). Com sempre en aquests casos es fa difícil fer una valoració de la sort (o la falta de sort) d’un o altres ja el club te molts equips i cada grup te la seva particularitat. Pel coordinador de l’hoquei base de l’Igualada HC, Marc Muntané, els equips que tenen una lliga més difícil són precisament el de Nacional Catalana, en el seu debut a la categoria, i l’infantil, un dels grans candidats al Campionat de Catalunya.

El Vallter Igualada B debutarà el 16 de setembre a Les Comes contra el Vilaseca (un equip que va arribar a jugar a l’Ok LLiga). A la segona jornada arribarà el primer derbi comarcal, contra el Capellades al pavelló paperer. Els arlequinats tindran dues jornades seguides com a visitants perquè els tocarà anar a la TorreRoja a enfrontar-se al Caldes B. I a la quarta rebran el Folgueroles a les Comes. La Nacional Catalana és una competició tradicionalment molt dura i que aquest any ho és més amb al presència del filial del FC Barcelona, acabat de baixar de la Primera Estatal. Entre els clubs que la disputen hi ha alguns filials poderosos com l’Arenys de Munt, el Noia, el manlleu, el Llista Lleida o el Caldes, i equips de llarga tradició com el Sentmenat, el Piera, el Congrés, el Tona, el GEiEG o el Vilaseca.

Per la seva banda l’infantil ha quedat enquadrat en el grup 6, on s’hi trobarà el sant Cugat C, el Cerdanyola D, el Congrés B i el FC Barcelona. És precisament aquest el rival més dur dels igualadins. El Barça manté alguns jugadors de l’infantil de la temporada passada (que va acabar segon de Catalunya i d’Espanya) i n’incorpora 6 de l’equip aleví, campió de Catalunya i d’Espanya en la seva exitosa primera temporada al club. Els dos partits entre arlequinats i blaugranes (el 21 d’octubre a les Llars Mundet i el 26 de novembre a Les Comes, en les últimes jornades de primera i segona volta) poden acaber sent decisius per la classificació. De fet es classifiquen per les eliminatòries els primers i segons classificats i els 14 millors tercers.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *