UN CAMPUS D’ÈXIT

L’hoquei igualadí entrarà al mes d’agost amb les bones sensacions que ha deixat a Les Comes el Campus Ton Baliu d’aquest 2017. La tercera edició del campus ha tornat a ser un èxit que ha superat les dues edicions anteriors. Un total de 71 nens (24 dels quals s’han quedat a dormir) que han gaudit d’un programa d’actes intens i extens, amb la part principal dedicada evidentment a la pràctica de l’hoquei.

Com ha explicat una de les alma mater del Campus, el jugador del Porto Ton Baliu, “quan veus els comentaris dels pares en acabar la setmana et fan tenir ganes d’organitzar ja el següent”. Declaració aquesta del capità etern de l’IHC (amb permís d’Elagi Deitg) que confirma la intenció dels organitzadors que hi hagi un Campus 4a edició. Abans, però, l’internacional igualadí gadirà d’uns dies de merescudes vacances (entre Sant Francisco i Port de la Selva) abans d’incorporar-se al seu equip el 4 de setembre, per preparar la defensa del doblet aconseguit aquesta temporada, Lliga i Copa de Portugal.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *