Equip d’estiu. M.MUNTANÉ: A LES COMES HI HA MOLTA FUSTA

P- Marc, on i com recuperaràs forces aquest estiu?

M. MUNTANÉ- He estat uns dies a Tailandia i a mitjans d’agost desconectarem uns dies més a la muntanya per arribar al principi de temporada amb l’energia ben carregada.

P- Ara que ja han passat alguns dies que et sembla la super-segona volta que hem fet?

M. MUNTANÉ- Doncs ha estat espectacular i amb moments molt bons de joc per gaudir des de la grada.

P- Com t’imagines la temporada que ve? què li demanes?

M.MUNTANÉ- La base de l’equip és la mateixa, en Teti i Bars cada dia són millors, i els dos fitxatges venen amb molta força, amb un Uri Vives que és ja un jugador consagrat amb un bon rendiment assegurat, per tant, imagino una temporada millor que l’anterior.
Afegeixo tambe en Méndez  que puja amb molta gana després d’una molt bona temporada i l’Oriol que cada dia està més preparat.

P- Parlant de la base com queda aquest any? … que en destacaries ?

M.MUNTANÉ- Les noticies més destacades de la temporada que ens deixa són l’ascens a Nacional Catalana del nostre equip B, una categoria molt complicada i clau en la formació dels nostres jugadors, és un pas previ important abans de treure el cap a l’oklliga. També destacar que hem estat uns dels clubs amb més equips a Preferent de Catalunya, un fet que denota que el nivell dels nostres jugadors/es és alt i que hi ha molta fusta. També ens hem divertit molt i hem après molt, dos coses també molt importants en edats de formació. De cara la pròxima temporada volem seguir aprenent, volem seguir divertint-nos i volem seguir creixent, ens esperen molts reptes, tenim molta il•lusió i moltes ganes de treballar per aquest club.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *