Equip d’estiu. O. PRAT: INTENTARÉ APROFITAR AL MÀXIM AQUESTA OPORTUNITAT

P- Oriol on i com recuperaràs forces aquest estiu?

O.PRAT- Durant l’estiu he estat a Menorca descansant i agafant energia i ara em trobo a la muntanya prop d’Esterri d’Àneu on gaudeixo de la natura i aprofito per sortir a còrrer per la muntanya pujant cims i llacs.

P- Ara que ja ha passat força temps aque et sembla la super-segona volta que va fer el primer equip?… i la vostra al B i a la base?

O.PRAT- Penso que la segona volta va ser extraordinàia, es va crear un clima molt bo dins el vestidor i això juntament amb el treball als entrenaments i el bon joc a la pista va permetre anar escalant posicions a la taula fins a acabar en un molt bon lloc!

Respecte a l’equip B es va fer una primera volta molt intensa, i a la segona es va perdre algun partit més però ens hem mantingut regulars al llarg de tot l’any i a l’hora de la veritat a les eliminatòries l’equip a respost perfectament certificant l’ascens

P- Aquest estiu faràs pretemporada amb el primer equip… com t’imagines la temporada que ve? que li demanes?

O.PRAT- Si, treballaré fort i amb il.lusió durant la pretemporada per arribar el màxim de preparat possible quan comenci la temporada. Començo la temporada amb energia i amb moltes ganes… no demano res en concret a la temporada, simplement poder seguir millorant i creixent com ha jugador al costat dels companys que m’aporten tant, treballar dur i intentar aprofitar al màxim aquesta oportunitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *