WRG ARLEQUINATS. R.BARS: VOLEM GUANYAR I NO ENS VAL RES MÉS

La selecció estatal sub-17, entrenada magníficament per l’ex-IHC Ivan Sanz, ha perdut per 1 a 0  (amb gol d’or a la pròrroga) contra Portugal en la final del campionat europeu sub-17 disputat a Itàlia. És la selecció que obre el foc dels campionats internacionals de seleccions. Aviat arribaran els World Roller Games sub-20 i de seleccions absolutes marculina i femenina amb participació igualadina (Roger Bars i Jordi Méndez amb la sub-20, Tety Vives amb Holanda i Maria Díez i Teresa Bernadas amb la selecció femenina).  La mevaweb ha buscat l’adn igualadí en aquest estiu de competició internacional. 

P- Com va la preparació dels W.R.G? Quan sortiu cap allà?

R.BARS- Dura pero amb moltissima il.lusió i ganes de guanyar! El dia 23 anem cap allà!

P- Quines espectatives teniu pel campionat?. Què en sabeu dels rivals?

R.BARS- Les espectatives són bones, volem guanyar i no ens val res més, tenim l’objectiu clar i anirem a per ell! La majoria de rivals ja ens els em trobat els altres anys, Itàlia està molt forta, Portugal sempre competeix, França són forts, Argentina m’han dit que són bons i de les altres seleccions no en se gaire cosa!

P- Saps alguna cosa de l’altre mundialista, el Tety? N’heu parlat?

R.BARS- El Tety  juga una setmana més tard! Aviam si coincidim algun dia per allà!

P- Amb els W.R.G us perdreu la pretemporada però arribareu a temps de lliga.

R.BARS- Tornaré al 100% per donar-ho tot i aconseguir tots els objectius amb l’Igualada!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *