WRG igualadins. T. BERNADAS: L’ESPECTACLE I LA TENSIÓ ESTAN ASSEGURADES

P- Teresa, com va la preparació per Nanjin?

T. BERNADAS- Doncs la veritat que molt bé, ja portem més d’un mes preparant-nos  i cada cop estem millor. Es nota la feina de preparació física i tot i el canvi d’entrenador crec que estem fent una gran preparació per poder anar a competir al màxim als WRG. Marxem el 23 d’agost, així que només ens resten dues setmanes de preparació on pràcticament jugarem partits i acabarem d’afinar.

P- Com esperes que sigui la competició?

T. BERNADAS- Crec que el campionat serà mol dur i molt competit. M’atreviria a dir que probablement sigui el més competit i amb més nivell fins ara, hi ha seleccions molt potents que han anat fent un salt qualitatiu aquests últims anys. No serà gens fàcil i qui el guanyi haurà de demostrar a la pista que és el millor. L’espectacle i la tensió estarà assegurada.

P- I després estrenes equip, el gran Voltregà!.

T. BERNADAS- Si, és el millor equip d’Europa i evidentment és un canvi a millor, amb la idea de compartir vestidor amb unes gran jugadores i poder estar al màxim nivell. Espero poder està al nivell de l’equip i de la porteria que deixa la Laia, la que fins ara ha sigut la millor portera de la categoria i ajudar a l’equip a competir tots els títols de la temporada.

P- Segueixes l’hoquei masculí?. Què et sembla el nou IHC?

T. BERNADAS- Intento seguir-lo, tot i que desde Madrid m’era bastant més complicat, ara estant en un club amb Oklliga masculina espero poder està més al dia i disfrutar de la competició. (Si que conec les incorporacions i em semblen molt bones, però no sé com queden la resta d’equips així que no sabria dir-te.. tampoc els he pogut veure jugar aquest any així que sincerament no ho se massa però espero que els vagi molt bé!) 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *