WRG igualadins. M. DÍEZ: JA FIRMARIA REPETIR UNA TEMPORADA COM LA PASSADA

P- Com va el “camí cap a Nanjin”?

M. DÍEZ- Doncs mira, el dia 23 marxem ja cap allà. I la preparació va molt bé!. Entrenem pràcticament cada dia, de dilluns a divendres al CAR de Sant Cugat. Alternem entrenaments amb partits amistosos. I estem molt contentes amb el nou entrenador. És un model de joc totalment diferent del que teníem aquests últims 2 anys i ens hi estem adaptant. Però crec que estem en el bon camí. Ja veurem els resultats però estem treballant molt fort.

P- Com veus el campionat?

M.DIEZ- Doncs ens ha tocat amb Alemanya, França i EE.UU que potser és  la selecció més assequible. Però les altres dues són seleccions molt difícils perquè es tanquen molt bé al darrera, tenen bona porteria i costa de fer-los-hi gol. I no et pots despistar perquè tenen bon contraatac i et pot passar factura. Estem treballant per quedar el més amunt possible per tenir un bon creuament, perquè  a l’altre grup hi ha Portugal, Argentina, Xile i Itàlia, 4 seleccions duríssimes que no sabria dir-te quina és més complicada, potser Portugal i Argentina són les més dures, però les altres també són molt fortes. 

P- I després tocarà una altra emocionant temporada.

M.DÍEZ- I també amb entrenador nou, amb qui encara no hem pogut entrenar. Si que hi hem parlat però no hem estat en pista amb ell. I si. Tenim ganes de començar. A Gijon tenim molt bon grup, treballem molt (4 dies a la setmana, sessions de gimnàs)… es fan molt bé les coses i lluitarem per repetir la magnífica temporada passada, amb el títol d’Ok Lliga i els subcampionats de Copa d Europa i Copa. No se si es podria repetir però ja hi firmaria. 

P- Segueixes l’hoquei masculí? Com veus l’IHC?

M.DÍEZ- Si, segeueixo el que ouc. M’agrada tot l’hoquei, tant em fa si són nois com noies… I segueixo l’IHC perquè és el club de la meva ciutat. Te un grup molt maco i el Ferran és un molt bon professional i estic segura que els anirà molt bé. I a veure si poden portar algun títol a la ciutat que ara fa temps que no ho aconsegueixen i s’ho mereixen. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *