IHC 2 – LLORET 1. LA LLIGA CATALANA COMENÇA AMB VICTÒRIA

Primera victòria en competició de l’IHC CALAF GRUP. Ha estat contra el Lloret a la primera jornada de la lliga catalana i per la mínima. ELs igualadins s’han imposat per 2 a 1 a un equip que la temporada passada va aconseguir empatar a les Comes. El partit ha suposat el debut oficial de Gerard Miquel i el retorn d’Oriol Vives. L’IHC, que ha jugat amb la samarreta taronja, ha tingut l’absència precisament d’un “orange”, Tety Vives, que encara és al WRG de Nanjing, i que s’ha penjat la medalla de bronze de la FIRS CUP amb Holanda després de guanyar en el partit pel tercer i quart lloc a Austria per 5 a 3, amb póquer de gols de l’igualadí. Un èxit incontestable de l’equip que entrena un altre igualadí, Joan Xino Doncel.

I EN PODRIEN HAVER ESTAT MÉS

Crònica MB

Debut amb victòria per la mínima en un molt bon partit dels igualadins que van jugar més i millor que el seu rival, però, una vegada més la manca d’encert va condicionar el marcador final.

No s’havia jugat el primer minut quan Pla va enviar una bola al pal amb un xut exterior. El mateix jugador osonenc tornaria a xutar al pal en el minut 7. Però el domini arlequinat no es veia reflectit en.el marcador. Jugar contra el Lloret no és gens senzill per la teranyina defensiva dels gironins.

Fins al minut 19 no es va encetar el marcador amb un xut exterior del nou jugador de l’IHC, Gerard Miquel, que en un principi va aturar el porter Nando Serra però que plorant va acabar al fons de la xarxa.
Dos minuts i mig mnés tard, Lluis Grau veuria la targeta blava per enganxar amb l’estic un jugador igualadi. La falta directa la va executar de manera magistral Sergi Pla que feia el 2-0.Trenta segons més tard va haver  un penal favorable als gironins que no van encertar a transformar, ja que el xut de Ruben Fernandez el va aturar un inconmensurable Elagi Deitg.

SEGONA PART OBERTA

A la segona meitat les ocasions es van anar succeint en una i altra porteria pero sense incidència en el marcador, fins que a quatre minuts del final un xut exterior creuat de Gallardo va permetre al Lloret fer el 2-1. Això va provocar uns minuts finals amb el Lloret Lloret apretant per buscar l’empat. Però l’Igualada va tenir ofici per acabar sumant la primera victoria a la Lliga Catalana.
Dilluns mati entrenament per preparar el segon partit que es disputara dimarts a les 21.00 a la pista d’un nou equip d’OK Lliga, l’Arenys de Munt.

IHC 2 – Lloret 1
IHC 2 (2/0) Elagi, Gerard Miquel (1), Met Molas, Oriol Vives i Sergi Pla (1), -cinc inicial-, Uri Prats, Mendez, Bars i Arnau Dilmé.
Lloret: Ferran Serra, Alex Grau, Marc Grau, Lluis Grau i Plaza, -cinc inicial-, Ruben Fernandez, Gallardo (1) i Patau.
Arbitre: Josep Leon. Va mostrar targeta blava a Lluis Grau del Lloret. 8 faltes Igualada per 7 Lloret

L’IHC – Lloret ha estat un dels plats estel.lars d’un cap de setmana carregat d’hoquei a Igualada amb la disputa del Torneig d’hoquei base Ciutat d’Igualada, Memorial Francesc Fontanellas. Aquest dissabte amb protagonisme per la categoria infantil on hi coincideixen dos equips que es trobaran a la lligueta de la competició oficial, l’IHC A i el FCB. 

La resta de la jornada ha donat aquests resultats: 

Vic 2 – Arenys de Munt 2

FC Barcelona 8 – Lleida 1

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *