DIADA MILIONÀRIA… I TREBALLANT

El dia que un milió de catalans han tornat a sortir al carrer demanant votar al referendum del dia 1 d’Octubre els jugadors de l’Igualada CALAF GRUP han sortit a la pista per preparar el partit d’aquest dimarts (9 del vespre a la pista de l’Arenys de Munt). Els arlequinats han treballat tot i ser la Festa Nacional de Catalunya. Han arribat a les 11 del matí a les Comes i han fet una sessió preparatòria de 2 hores llargues. La principal novetat ha estat la visita de Tety Vives que ja torna a ser a casa després d’haver aconseguit la medalla de bronze de la Firs Cup als World Roller Games de Nanjing, a la Xina. 

Els de Ferran López han estat més de 120 minuts treballant bàsicament per resituar-se després de 2 dies de festa. Tot per arribar a Arenys havent tocat pista. Anar de partit a partit sense haver entrenat gens és de les coses que menys agraden al tècnic arlequinat. D’aquesta manera entrenador i plantilla han pogut parlar del partit contra el Lloret (per potenciar allò que es va fer bé i intentar canviar o millorar allò que va grinyolar, que en paraules del mateix Ferran López va ser una part molt petita. “Va ser un bon test, vam fer un bon partit. Sabíem que no arribàvem amb les millors condicions. Com també ens passarà a Arenys. Estem treballant per ser cada cop més competitius. I estem fent passes endavant. 

En aquest “únic entrenament abans de partit” l’equip ha fet treball preventiu amb la PF, Mònica Sala, exercicis de velocitat, accions de sortida 4X4 i stuacions de 3X3 en pista curta. I finalemnt s’han assajat llençaments de FD que consideren que poden ser accions de joc decisives una temporada més.
Finalment Ferran López ha donat la llista de convocats en la qual repeteixen Oriol Prat i Arnau Dilmé.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *