F.LÓPEZ: A ARENYS VAM COMPETIR MOLT BÉ

P- Ferran. Segona victòria a la Lliga Catalana. Com valores l’1 a 2 a Arenys?

F.LÓPEZ- La conclusió més positiva, a banda del resultat, és que l’equip va competir molt bé. Vam estar molt molt sòlids, vam transmetre la solidesa en atac i en defensa en una pista que crec que serà una de les complicades de l”Ok Lliga. Perquè l’Arenys és un equip que apreta, que hi va, que és molt físic i que anirà creixent. I em quedo amb els detalls de competitivitat que vam donar. Vam anar a guanyar el partit sempre. Vam contenir molt bé els seus actacs i contraatacs, pràcticament no em vam concedir i si que és veritat que haurem d’estar més encertats i aprofitar les autoritats que tenim per poder solventar un partit abans d’hora. 

P- Satisfet de la resposta de l’equip, per tant.

F.LÓPEZ- Molt content del treball de tots. Es va fer un pas endavant en el treball col.lectiu, tant en atac com defensivament tot i que, com sempre, hi va haver algun moment que se’ns va escapar el control però és normal. Arribem als partits carregats i els jugadors noten la fatiga. Però sumem aquesta nova victòria que reforça el treball que fem. De tota manera no ens desviem de la idea de treballar molt oblidant-nos dels resultats. Això no vol dir que  no li donguem importància perquè ens acosta als quarts de final que tindrem la possibilitat de poder disputar.

P- Com afronteu el que queda de setmana?

F.LÓPEZ- Doncs en principi aquest dimecres els hem donat festa. Havíem pensat entrenar però al final hem cregut que ha estat millor descansar…  aquest dijous hi tornarem, farem sessió de vídeo i entrenament, i divendres partit contra el Vic. Un partit en el qual volem tornar a competir i guanyar.

P- Vas recupernat jugadors. L’últim que t’arribarà és el Tety. Com has vist el treball dels joves en tot aquest temps que no has tingut la plantilla al complert?.

F.LÓPEZ- Molt bé. Em va agradar molt poder fer que juguessin tots. L’Oriol Prat i l’Arnau Dilmé van tenir l’oportunitat de jugar. Vam fer una rotació de 8 amb participación de tots.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *