Lliga Catalana. ARENYS DE MUNT 1 – IHC 2. IMBATUTS I A QUARTS

Cronica M.B.

Partit seriós de l’Igualada en una pista difícil i complicada d’un equip acabat d’ascendir. Un Arenys amb jugadors veterans a l’ok lliga com Galan, Roca, Bolcato o Gausachs.

Segona victòria dels igualadins que segueixen invictes en aquesta lliga catalana amb un marcador que ha estat curt pels mèrits realitzats.
Ferran Lopez ha apostat d’entrada amb un cinc inicial amb els dos juniors sotscampions del mon sub-20 i les dues cares noves d’aquesta temporada. Ferran López ha donat minuts a tots els jugadors de pista com ja va passar també davant del Lloret. D’aquesta manera han tornat a jugar els júniors Uri Prats i Arnau Dilmé.

El marcador no s’ha mogut fins al minut setze quan una incursió de Sergi Pla per banda esquerra ha efectuat un fort llançament que ha anat a parar al fons de la xarxa. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans, tot i que els arlequinats podrien haver ampliat la diferència amb un tir al travesser d’Uri Vives tres minuts abans d’acabar la primera meitat.

A la segona part els maresmencs han apretat per buscar l’empat. I ho han aconseguit al minut tretze i mig quan un xut de lluny de Marc Roca refusat per l’Elagi l’ha caçat l’italià Bolcato per fer l’ 1 a 1.
Tot i el gol els igualadins han seguint fort. Bars ha pogut desfer l’empat amb una altra canonada al pal. A la tercera ha anat la vençuda i un minut més tard un altre potent tir de Roger Bars des de propia pista l’ha desviat Uri Vives davant del porter local per fer l’1 a 2.

Una victòria que classifica matemàticament als igualadins pels quarts de final de la Lliga Catalana. Divendres a les 9 de la nit es jugaran el primer o segon lloc del grup amb el Vic. Ferran López podrà comptar per aquest enfrontament amb un Tety Vives que ha estat a la grada del pavelló d’Arenys veient la victòria dels seus companys. Aquest dimecres descans i dijous entrenament per preparar el partit contra els osonencs (on hi destaca l’ex-IHC Jassel Oller).

Arenys Munt 1 (0/1) Alex Rivero, Andrea Bolcato (1), Marc Roca, Jordi Galan i Gurri, -cinc inicial-, Illa, Gerard Gausachs, Jordi Pérez i Arnau Anglas (ps).

IGUALADA 2 (1/1) Elagi, Bars, Mendez, Gerard Miquel i Uri Vives (1)-cinc inicial-, Pla (1),  Met, Uri Prat I Arnau Dilmé.
Arbitre: Àngel Tavera.

Gols: 0-1 Sergi Pla, minut 16. 1-1 Bolcato, minut 38.30. 1-2 Uri Vives, minut 47.

Incidencies: s’ha fet un minut silenci per un soci de l’Arenys de Munt. En l’altre partit del grup el Vic s’ha imposat al Lloret per 4 a 2. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *