FERRAN LÓPEZ: ÉS EL NOIA MÉS POTENT DELS ÚLTIMS 10 ANYS. PERÒ VOLEM ESTAR A LA FINAL 4

L’IHC ha preparat aquest dilluns el partit contra el Noia que els pot obrir la porta a una Final Four, la de la Lliga Catalana, la primera competició de la temporada. Els arlequinats han arrencat la jornada amb una sessió de vídeo en la que han revisat el partit jugat contra el Vic. Després han fet entrenament d’una hora i trenta minuts. Treball tàctic per corregir situacions i potenciar les que l¡equip va fer bé contra els osonencs, que en van ser moltes en paraules dels tècnics.  Ferran López estàmolt satisfet de com va competir l’equip. Hem de millorar en efectivitat ja que vam generar un munt d’ocasions”.

Tècnics i jugadors han parlat i treballat pensant en el rival de quarts. “Sense dubte, complicadissim, pel joc interior, les contres i l’adn competitiu especial que sempre te el Noia”. De fet el tècnic arlequinat va molt més enllà.Per mi te la plantilla mes equilibrada i potent dels darrers 10 anys…nosaltres els competirem molt bé i potenciarem les nostres virtuts q en tenim i moltes… volem estar a la final four… aquest és l’objectiu”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *