IHC CALAF GRUP 2 – NOIA 6. L’IGUALADA ES QUEDA A LES PORTES DE LA FINAL FOUR

La final four de la Lliga Catalana es jugara dissabte i diumenge a Igualada, però no hi serà l’Igualada. Els arlequinats han quedat eliminats després de perdre per 2 a 6 contra un gran Noia. Els cavistes han estat superiors  en el conjunt del partit i  sempre han tingut el marcador. En canvi no ha estat el millor partit dels igualadins que de tota manera han tingut algunes oportunitat (sobre tot dos pals al final) per obtenir un marcador molt més ajustat  i per arribar a amenaçar el triomf visitant.

De fet no només les últimes. Les primeres ocasions també han estat arlequinades, però, sense encert en els metres finals. En canvi el Noia les ha sabut aprofitar i s’ha avançat  amb un 0-2 a només quatre minuts del descans. Semblava un cop molt dur, però els de Ferran López amb dos gols en només un.minut de Jordi Mendez i Uri Vives.

A la represa els igualadins han seguit portant la iniciativa fins que al minut set Llorca ha tornat a avançar els visitants un penal assenyalat per una acció de Met Molas. Amb l’IHC pressionant…el Noia,  un autèntic equipaç de vuit jugadors de pista i rotacions constants, ha fet el 2-4 en una gran accio personal de l’angoleny Mendes.

En el tram final els cavistes han tingut l’encert d’ampliar el seu avatatge fins al 2-6 final i en canvi els igualadins s’han trobat amb la mala sort, amb 2 rematades al pal de Molas i Bars.

IGUALADA CALAF GRUP 2 (2/0): Elagi, Bars, Molas, Uri Vives (1) i Pla, -cinc inicial-, Tety Vives, Gerard Miquel I Jordi Mendez (1).

NOIA 6 (2/4): Txus, Esteller (1), Xaus, Llorca (1) i Aragones, -cinc inicial-, Del Amor, Martí Casas (1), Nil Roca (1) i Humberto Mendes (2).

Àrbitre: Aleix Gorina. Targetes blaves a Met Molas i Uri Vives per l’Igualada i a Aleix Esteller pel Noia.

Gols: 0-1 Nil Roca, minut 15.30. 0-2 Humberto Mendes, minut 21.00. 1-2 Jordi Mendez, minut 23.00. 2-2 Uri Vives, minut 24. 2-3 Sergi Llorca (p), minut 32. 2-4 Humberto Mendes, minut 37.30. 2-5 Aleix Esteller, minut 46. 2-6 Marti Casas (fd), minut 47.

Incidencies: 180 espectadors a les graderies de les Comes.

Dissabte 3/4 de 7 primer partit semifinals entre Barça i Noia. I a 3/4 de 9 el segon entre el Reus i el ganyador del Girona-Alcoi que es juga dijous. La final es jugarà diuemnge a les 4 de la tarda en directe per Esport 3.

Crònica MB. Foto A. C.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *