7000 PERSONES “ATUREN” IGUALADA CONTRA LA VIOLÈNCIA

Igualada ha tornat a viure un dia històric, amb una aturada de país a favor de la democràcia i contra la repressió policial de diumenge en el dia del referendum. La ciutat ha respost a la crida de manera massiva i ha protagonitzat una manifestació de 7000 persones, una de les més multitudinàries de la història de la ciutat. L’Igualada HC ha estat una de les institucions igualadines que han donat suport a l’Aturada. Ara tornarà a la feina en la setmana del retorn de l’Ok LLiga. L’equip repren la preparació per tornar-se a centrar en el partit inagural contra el Girona. Recupera així la línia que ja va iniciar dilluns en una setmana que es preveia de 4 entrenaments i que s’hja quedat en 3 per una “causa que s’ho valia” segons el sentiment generalitzat al vestidor arlequinat.

L’equip va fer sessió de vídeo dilluns i ho repetirà dijous. La sensació és que els arlequinats arribaran al partit contra els gironins (amb els ex-IHC Llaverola i Pelicano a les seves files) el millor possible i sense cap tipus d’excusa. Tècnics i jugadors asseguren que s’ha treballat molt bé durant tota la pretemporada i que, a més,  encara queden dos entrenaments que s’hauran d’aprofitar molt bé.

Foto AnoiaDiari

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *