AMB GANES DE COMPETIR

Primer entrenament de l’IHC després de l’aturada de la societat catalana contra la repressió policial, una “aturada moral” en paraules del tècnic Ferran López ” que s’havia de fer i era molt necessària per tenir clar on es vol anar, que es vol fer i com a societat que volem ser. Per això el club, com a institució hi va participar obertament”.

L’equip ha tornat, doncs, a la feina, i amb “ganes de competir“. Els arlequinats han fet treball de contres, de velocitat i definicions 1×0 … però amb molt volum tàctic pensant en el rival, el Girona, i també en la pista (de dimensions més grans de l’habitual) que obligarà a adaptar-hi el joc i l’estratègia. Ferran López te tots els seus jugadors apunt per aquest enfrontament. Tots ells podran participar aquest dijous en l’últim entrenament de la setmana,. que arrencarà amb sessió de vídeo io després treball de pista per acabar d’escriure les últimes línies del guió que s’espera per dissabte i que ja ha estat repetidament analitzat i rellegit durant els últims dies. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *