ELAGI: AQUEST ANY ESPERO SER MOLT MÉS REGULARS

L’IHC ha tancat ja la pretemporada. Aquest dijous ha fet l’últim entrenament abans del debut de dissabte a la pista del Girona. Després de la darrera sessió preparatòria Ferran López ha donat la convocatòria per aquest enfrontament. Oriol Prat és l’home triat per completar la llista.

A poques hores doncs de l’inici d’una nova temporada la mevaweb parla amb el capità de l’equip, Elagi Deitg.

P- Elagi, com arribeu a l’inici de l’Ok Lliga?

ELAGIDoncs amb bones sensacions, crec que estem fent un molt bon treball enfocat en part ja per la temporada pero sobretot en el Girona, seguint la nostre filosofia Simeone.

P- Com valores la pretemporada d’aquest ay?

ELAGI- Doncs crec que amb les incorporacions hem rejovenit l’equip, portant molta més il.lusió i ambició. També, cada cop, els joves són menys joves i els veterans som més veterans i hem de saber treure les sinergies de totes les parts.

P- Com preveus el partit contra els gironins?

ELAGI- Veig un partit molt complicat, ja que començar a fora de casa és sempre més difícil i a part d’això comencem a una pista molt diferent a la nostre i contra un equip que s’ha sapigut reforçat molt bé, tot i que ja els coneixem de l’any passat i no seran una sorpresa per nosaltres.

P- I de la temporada… que n’esperes?

ELAGI- Aquest any espero poder-ho lluitar tot i ser més regulars, ja que per molt que acabéssim bé, sabem que l’any passat no vam fer una bona primera volta i sabem on hem de millorar i esperem sobretot que cada cap de setmana que juguem a casa tinguem l afició al costat!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *