GIRONA 2 – IHC 1. DOMINI SENSE RECOMPENSA

L’IHC comença l’Ok LLiga amb més joc que resultat. Els igualadins han dominat el partit (especialment a la segona meitat) i han disposat de millors oportunitats que el rival. Però la gran actuació del porter del Girona (l’incombustible Jaume Llaverola) i dos gols en remnats exteriors (el primer amb rebot i en pròpia porta) han condemnat als igualadins.

Poc abans d’arribar al descans s’han avançat els gironins amb un tir llunyà de Pelicano (un altre ex) que ha tocat en Oriol Vives. Ja a la segona meitat Jori Méndez ha fet “d’escombriaire” recollint un rebuig de Llaverola a un tir de Bars i marcant el gol de l’empat, just quan només portava un minut en pista. L’IHC ha arribat al tram final del partit amb clares opcions d’emportar-se els 3 punts, especialment amb una FD per 10 faltes que Pla no ha pogut aprofitar. Però a falta de només 3 minuts per acabar, un altre llençament exterior, des de 3/4, de Palau ha significat el 2 a 1 final.

Dissabte que ve els arlequinats rebran a casa al Vic en partit transmés per Esports 3 (a les 4 de la tarda).

GIRONA 2 (1/1) Llaverola, Garcia, Pelicano, Palau (1) i Gelmà, equip inicial. Oriol, palazon i Borja.

IHC 1 (0/1) Elagi, Molas, Bars, Pla i O.Vives, equip inicial. Tety, G. Miquel i Méndez (1). Prats i Del Valle.

GOLS: 1-0 Vives p.p (m 23.30). SEGONA PART. 1-1 Méndez (m 14.22), 2-1 Palau (m 22).

Foto D. Figueras

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *