F.LÓPEZ: HO VAM FER TOT PER GUANYAR

P- Es va debutar amb bon joc, domini… però derrota.

F.LÓPEZ- És que ho vam fer tot per guanyar. Però com sempre els petits detalls acaben marcant la diferència. Vam plantejar el partit correctament, en línies generals vam estar bé defensivament, vam portar el pes del partit, totalment a la segona part i parcialment a la primera. Ens vam aclimatar prou bé a les circunstàncies de la pista i a les condicions del rival.

P- Ens va faltar acabar-ho.

F.LÓPEZ- Si. Crec que l’únic que ens va faltar va ser encert. Vam tenir força oportunitats a la segona part. Ens va faltar matar el partit quan tocava, en algunes finalitzacions d’algun contratac i també en algun posicionament de remat. Però vam treballar bé, amb concentració i intensitats altes. I ells van treure petroli de molt poc. Tots dos gols van ser estranys. El primer li desvien a l’Elagi, i el segon entra net però ell està tapat… amb l’afegit que la jugada venia d’una FD nostra amb la qual ens podríen haver posat per davant. Però el Jaumet va estar realment molt bé aturant la FD. 

P- I ara com prepareu la setmana?

F.LÓPEZ- Doncs ara a seguir. Aquest dilluns tornarem a Les Comes i farem sessió de vídeo per analitzar tot el que va passar. Tenim setmana de 4 entrenaments per millorar pensant ja només en el Vic i en guanyar els primers 3 punts de la lliga. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *