M.BURON: LA CONTINUÏTAT DEL CLUB ESTÀ GARANTIDA. NINGÚ HA DE PATIR

P- President, què suposa a la pràctica que no s’hagin aprovat els pressupostos?. Està garantida la continuïtat del club? Ha de patir la gent?

M.BURON- La decisió de l’assemblea s’ha de respectar i el que ens obliga això és a presentar un pressupost més ajustat, amb un dèficit menor, com a molt amb els – 20.000 de la temporada passada i si en quedessin 3000 com l’any passat seria superable. La continuïtat del club està garantida i ningú ha de patir. Només hem de treballar per aconseguir recursos.

P- El club es planteja vendre’s la plaça de l’Ok Lliga?

M.BURON- A dia d’avui el club no s’ha plantejat aquesta possibilitat de vendre’s la plaça de l’Ok Lliga. Simplement va ser una pregunta a l’apartat de precs i preguntes perquè l’any passat si que va aparèixer una oferta. En aquell moment no hi va haver marge perquè no teníem els 15 dies per convocar una assemblea. Perquè sempre serien els socis els que haurien de decidir unnpas com aquest. La situació és complicada però és evident que aquesta seria l’última opció. 

P- Demaneu la implicació de la ciutat. Què necessita exactament el club?

M.BURON- Home demanem implicació de la ciutat. Del teixit empresarial i comercial i també de les administracions. Perquè és cert que no ho podem comparar amb la dècada dels vuitanta i dels noranta, quan l’equip guanyava títols … però només cal que ho mirem en relació a clubs d’altres ciutats semblants a la nostra les aportacions estan per sota. El que volem és que la ciutat se senti representada per l’equip, és l’equip d’Igualada que està a la màxima categoria, que sempre juga competició europea (de les últimes 29 temporades hem estat a Europa en 28, menys una ara fa dues temporades) i que per tant posa Igualada al mapa, som un dels pocs clubs, per no dir l’únic, que aconsegueix que l’esport igualadí surti a la televisió … i el que volem que se’ns ajudi a tirar endavant. Portem 4 o 5 temporades sent el  quart pressupost més baix de la competició … més baix és impossible… què necessitem? doncs aquests 64 mil euros que aportaven fins ara Buff i Calaf Grup i anb això podríem anar trampejant. L’ideal seria un compromís per més d’una temporada però si és una sola temporada benvingut sigui. 

P- Com veu el president aquesta OkLLiga?

M.BURON- L’Ok Lliga serà molt igualada exceptuant el FC Barcelona, que hauria de guanyar el títol sense massa problemes. Després hi haurà un grup amb Reus, Liceo i Noia i després la resta… i tant pots ser cinqué com tretzé … a la 1a jornada ja hi ha hagut sorpreses i nosaltres mateixos, tot i jugar millor i merèixer guanyar, vam acabar perdent a Girona. Ara, però, estem molt esperançats de poder guanyar al Vic, dissabte a les 4 en un partit que es veurà per televisió, per Esports 3. 

P- El president Puigdemont ha declarat la independència de Catalunya al Parlament, tot i que deixa els efectes en suspens temporal per facilitar la mediació. Com afecta això a l’IHC i a l’hoquei?

M.BURON- Bé, amb la declaració d’independència ara suspesa i també quan sigui efectiva al 100% no sabem com pot afectar a l’IHC. De moment crec que tot seguirà igual i quan sigui una declaració efectiva com en tots els àmbits es necessitarà un procés amb acords per implementar els canvis… però de moment en l’hoquei patins no se n’ha parlat. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *