L’ASSEMBLEA DE SOCIS DE L’IHC NO APROVA EL PRESSUPOST 17/18 I EL CLUB PODRIA VENDRE LA PLAÇA D’OK LLIGA

 

PREMSA IHC | L’assemblea ordinària de socis de l’Igualada HC que es va fer dijous al Pavelló de les Comes, amb una vintena de socis presents, no va aprovar el pressupost presentat per la junta directiva igualadina que preveia d’un dèficit de 64.000 euros per la falta de patrocinadors pel primer equip. 60 mil euros era la quantitat que fins la temporada passada aportaven entre les empreses Calaf Grup i Buff.

El pressupost no va superar la votació per 5 vots en contra i 12 abstencions. El no als comptes del club dificulta el desenvolupament normal de la temporada. El president de l’entitat Manel Burón ha assegurat que “fa mesos que treballem per aconseguir nous patrocinadors però no ha estat possible i aquesta situació no és pot allargar en el temps”.

L’assemblea si que va aprovar el balanç econòmic de la temporada 2016-2017 en la qual el club va generar un dèficit de 15.000 euros. De tota manera el deute del club només es veu incrementat en 3.000 euros, ja que durant la temporada passada es van poder retornar gairebé 12.000 euros del deute que s’arrosega. D’aquesta manera el deute queda en aquest moments en 60.000 euros i és la primera temporada de les últimes cinc que el club genera dèficit.

En el torn de precs i preguntes es va arribar a parlar de la possibilitat de vendre la plaça de l’OK Lliga a final de temporada per poder eixugar el deute. Això faria que l’IHC competís amb el segon equip a la Nacional Catalana per la manca de suports del club amb més títols de la ciutat. No es descarta que es pugui fer una altra assemblea per donar potestat a la junta directiva per fer aquesta venda dels drets federatius a un altre club per poder eixugar el deute existent.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *