A LLEIDA SENSE OBSESSIONS. AMB CONVENCIMENTS.

L’IHC ha tornat a tancar una setmana de 4 “bons entrenaments” en paraules del tècnic Ferran López, que torna a cridar Oriol Prat per completar la convocatòria pel partit de diumenge contra el Lleida a l’11 de setembre.

Aquest divendres els arlequinats han fet sessió de vídeo per tornara  estudiar el joc dels llistats. Després, ja a la pista, els de Ferran López han treballat situacions de 4×4, molt dirigides a nivell tàctic.

L’equip te clar el partit que vol i tot el que es poden esperar del rival. Ara només falta executar-ho en la línia de joc que ja s’ha mostrat en els dos partits precedents, contra el Girona i el Vic. De fet només falta que el gol s’apunti a la cita, però com apunta Ferran López “sense obsessions com molt bé destacava ahir a la mevaweb Met Molas”. Tots, tècnics i jugadors, tenen pressa perquè passi el temps i puguin arribar a diumenge al migdia per començar a jugar amb l’objectiu de sumar i la convicció de fer-ho prou bé com per tenir l’opció de guanyar. 

El Lleida-IHC es jugarà diumenge a partir de les 12:00 del migdia amb arbitratge de Daniel Villar Costa i Xavier Buixeda gallart. L’àrbitre auxiliar és Guim Teixidó Pérez. Mentrestant, en partit jugat aquest divendres el Girona s’ha imposat per 4 a 1 al Vic i es manté com a sorprenent líder amb 9 punts, al front de la classificació de l’Ok LLiga.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *