LLEIDA 2 – IHC 2. VOLEN DOS PUNTS EN 24 SEGONS

Poc dura la fortuna (sempre més aviat escadussera) a la casa del pobre. Just una setmana després d’haver aconseguit salvar un punt (que per joc haurien d’haver estat els 3) en els últims segons contra el Vic, a Lleida, un altre final imprevisible li n’ha tret dos als arlequinats. I aquest cop injustament, perquè el 2 a 2 ha vingut d’una falta d’equip (que suposava la 15ena) inexistent. L’ex- IHC Xixi Creus l’ha aprofitat per establir l’empat. I encara podria haver estat pitjor perqué només 9 segons després els àrbitres (Buixeda i Villar) han mostrat una targeta blava a Vives (aquesta, ben assenyalada) que podria haver donat la victòria als llistats. Per sort l’Elagi l’ha pogut salvar i els igualadins se n ‘han tornat cap a casa amb el segon punt de la temporada.

SEMPRE PER DAVANT

L’IHC s’ha avançat molt d’hora en el marcador. Als 17 segons Sergi Pla ha penjat una bola dins de l’àrea que ha acabat superant jugadors i porter i acabat trobant xarxa. El 0 a 1 s’ha mantingut durant 7 minuts fins que els d’Albert Folguera han empatat d’un tir exterior. A falta de 10 segons pel final de la primera meitat el Lleida ha fet una falta clara que suposava la desena (tots dos equips n’havien acumulat 9) però els col.legiats no l’han assenyalat. Una acció que contrasta amb la que ha decidit el partit en el final de la segona part.

L’ESCOMBRA MÀGICA

La desena falta lleidatana ha arribat només arrencar la segona part (51 segons) però Pla no ha pogut fotocopiar escenari amb un altre gol matiner. També ho ha probat des de la FD Roberto Di Benedetto però l’Elagi ha tornat a fer de paret. 

Precisament que ha tornat a fer d’ell mateix és Jordi Méndez. El jugador del planter ha tret “l’escombra màgica”, ha caçat una bola morta i ha batut Lluís Tomàs, un altre ex-IHC, per baix. El mateix Méndez no ha pogut aprofitar una altra FD per blava i el partit ha entrat als últims instants amb mínim aventatge i amb els arlequinats multiplicant-se per assegurar el resultat. Fins que han arribat els últims 25 segons que han estat a punt de costar els 3 punts.

Per cert un cop acabat el partit hi ha hagut un estira-i-arronsa dels dos equips amb els àrbitres que no ha passat a majors (tot i que 1 jugador de cada equip, Gerard Miquel i Andreu Tomàs, se n’han anat al vestidor amb una blava més). A més de targetes es dos equips s’han retirat de la pista amb a mateixa recompensa, un punt, que segurament te millor regust pels del Segre que pels de l’Anoia. I ara, a esperar al Voltregà. 

Lleida 2 (1/1) Ll. Tomàs, A. Tomàs, Candanedo i Creus (2), equip inicial. R.  Di Benedetto, C. Di Benedetto, Mataix.

IHC 2 (1/1) Elagi, Tety, Molas, Pla (1), Vives, equip inicial. Bars, Miquel, Méndez (1). Prat i Del Valle.

GOLS: 0-1 Pla (m o.17), 1-1 Creus (7.49). SEGONA PART. 1-2 Méndez (15.27), 2-2 Creus FD (m 24.36)

INCIDÈNCIES: Mal arbitratge de Buixeda i Villar. Han mostrat targetes blaves a Candanedo, i A. Tomàs pel Lleida i a Vives i Miquel per l’IHC. Tomàs i Miquel per dirigir-se als àrbitres, un cop acabat el partit. Els  col.legiats ho han consignat a l’acta del partit i això els podria suposar una sanció). L’IHC ha tornat a jugar amb la samarreta rosa de suport a la campanya Suma’t al rosa de conscienciació pel càncer de mama. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *