BONA DEFENSA. MÉS GOL

L’IHC afronta aquest cap de setmana la quarta jornada de l’Ok Lliga. Ho fa contra un perillós Voltregà i a la recerca de la primera victòria de la temporada. De moment els arlequinats han tingut més joc que resultats. Una derrota per la mínima a Girona (on es van fer mereixements per guanyar) i dos empats sobre la botzina que els penalitza i els deixa un rèdit excessivament curt de 2 punts (el rival, els osonecs arriben tot just amb un punt més). De fet la classificació està ara mateix molt apretada i amb una collita de 3 punts l’equip pujaria fins a la setena posició de la classificació. 

Si mirem les estadístiques d’aquestes 3 primeres jornades ens deixen la fotografia d’un equip molt estable defensivament però amb molt marge de millora en el capítol golejador. Ara mateix l’Elagi és el tercer porter menys golejat de la categoria amb 6 gols (empatat amb Tarrés del Vic i Malian del Liceo). Amb menys gols que la “paret mestra arlequinada” només hi trobem la parella Egurrola-Fernández del Barça amb 2 i l’etern Llaverola del Girona amb 5. 

En contrapartida l’equip és ara mateix el menys golejador de la categoria amb 5 gols, els mateixos que Vic i Vendrell. A la que pugi l’efectivitat golejadora, també ho farà amb totab seguretat el balanç de punts. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *