Nac. Cat. VALLTER IHC B 6 – GEiEG 4. FERMESA DE LÍDER

Cronica M.B. 

Quarta victòria consecutiva del filial igualadi, que contínua líder del seu grup de Nacional Catalana. I això que comptabilitza dos partits menys que els altres dos equips amb els que comparteix el liderat.

El Geieg, un ex-equip de primera estatal espanyola, arribava invicte a les Comes i va veure com el segon equip arlequinat s’acabava imposant tot i no fer precisament un dels millors partits de la temporada.

Els igualadins es van avançar molt aviat. Al minut tres, amb un tir d’Uri Prat a la desesperada per no cometre passiu que va entrar per l’escaire. Als deu minuts, el capità Joan Raja, va aprofitar un rebuig a l’area per fer el segon i al minut quinze va ser Fran Sabaté que feia el tercer.

Clar domini dels igualadins a la primera part, tot i que els gironins no es van donar per vençuts i a cinc minuts pel final van arribar a atançar-se amb un ajustat 4-3,  en els pitjors moments de joc dels igualadins. Però dos gols consecutius de Joan Raja i Fran Sabaté van colocar el 6-3  que els gironins van maquillar amb el 6-4 definitiu.

VALLTER IGUALADA6 (3/3) Manel del Valle, Uri Prat (1), Quim Aribau, Joan Raja (2) i Fran Sabate (2), -cinc inicial-, Aleix Navarrete, Ferran Yeste (1) i Pipo Ventura (ps).

GEIEG 4 (0/4) Prat, Basart (2), Vidal, Monell i Palacin (2), -cinc inicial-, Colell i Garcia.

Àrbitre: Josep Cornudella. Va mostrar targeta blava a Joan Raja.

Gols: 1-0 Uri Prat, minut 3. 2-0 Joan Raja, minut 10.30. 3-0 Fran Sabaté, minut 15. 3-1 Basart, minut 25.30. 4-1 Ferran Yeste, minut 30.30. 4-2 Palacin(fd), minut 39. 4-3 Basart, minut 44. 5-3 Joan Raja, minut 46. 6-3 Fran Sabaté, minut 47. 6-4 Palacin, minut 48.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *