IHC-VOLTREGÀ. EL PRIMER DE LA REPÚBLICA

L’IHC busca la primera victòria de la temporada contra el Voltregà (2:4 de 9 amb àrbitratge de Josep Antoni Ribó i Aleix Gorina). Seria també el primer triomf de la república catalana declarada ahir oficialment pel Parlament de Catalunya.

Els arlequinats arriben al partir després d’una bona setmana d’entrenaments. L’equip ha treballat molt dirigit al partit d’avui, per l’especial dificultat del rival. Els igualadins estan amb molta força i ganes de competir molt bé, en paraules del tècnic Ferran López. “Sabem com volem jugar i confio plenament en cadascun dels jugadors i en l’equip. Haurem d’estar molt sòlids  i ho estarem… n’estic segur”. López ha tirnat a completar la convocatòria amb el júnior Oriol Prat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *