IHC 4 – VOLTREGÀ 2. LA REVOLTA DELS SOMRIURES

El partit ha començats amb llàgrimes però ha acabat amb sonriures. I fruit d’una autèntica revolució. Perquè l’IHC  ha aconseguit la 1a victòria de la temporada de l’IHC d’una manera espectacular que eks permet sumar 3 punts importantíssims de cara a la marató dels pròxims 10 dies (amb 2 partits d’Ok Lliga i el debut a la Cers). Els igualadins han fet el seu particular homenatge als dies històrics que viu el pais i han protagonitzat una remuntada èpica perquè al minut 3 ja perdien per 0 a 2. Però els de Ferran López han marcat molt ràpid l’1 a 2 (36 segons després) i això els ha donat forces per la gesta. Abans del descans ja empataven i al final del partit, a l’últim segon, Pla, que ja havia obert el marcador local el tancava amb el rival jugant amb 5 de pista. Entremig molt treball i el gol de sempre de l’home escombra, Jordi Méndez (4 gols en 4 partits, els mateixos que en Sergi)

LA IMPORTÀNCIA DE 36 SEGONS… i DE L’ESCOMBRA

L’IHC ha començat malament el partit (de fet ha jugat molt millor a la segona part). Un gol de Vargas amb un remat creuat a l’escaire i un altre de Teixidó de penal rigurós aventuraven el drama. Però els arlequinats volien saludar la nova república amb una alegria i en 36 segons han començat a bastid-la. Un Pla endollat en aquest inici de temporada feia l’1 a 2 amb una arrossegada a la mitja volta que s’ha escolat a la porteria visitant pel mateix escaire.

Els de Ferran López han cregut en la renuntada i no han deixat de pedalar i a falta de 30 segons ha arribat “el cotxe escombra” amb el premi a la convicció. Una pilota penjada per un Oriol Vives cada cop més omnipresent l’ha caçada anb un cop d’estic Jordi Méndez i l’ha enviat certificada a la xarxa. 2 a 2 i aventatge solucionat.

SEGONA PART MÀGICA

Un cop tapada la ferida calia acabar-ho de curar del tot. Els igualadins han sortit decidits a fer un pas endavant i ho han aconseguit. Amb un joc alhora seriós i brillant, efectiu i preciosista l’equip s’ha fet anb el control absolut del partit i han pogut completar la remuntada amb un gol que els àrbitres li han donat a Tety Vives però que amb tota seguretat s’hauria de concedir a l’altre Vives, l’Oriol, que ha tocat la bola abans que entrés. Un gol associatari, doncs, de Vives&Vives associats. A falta d un minut i mig el Voltregà ha tret el porter i ha jugat amb cinc de pista. Els visitants no se n han sortit d empatar el partit, en canvi el més llest de la classe, Sergi Pla, ha robat una bola a la frontal defensiva pròpia, ha muntat transició i ha marcat aporteria buida. I a temps també buidat. Perquè el gol que certificava els tres punts ha arribat a l últim segon de partit. Ara l IHC jugarà dimecres a Sant Sadurní i dissabte a Sarzana sense les urgències de la falta de punts.

IHC 4 (2/2) Elagi, Bars, O.Vives, Molas i Pla (2), equip inicial. Tety (1), i Méndez (1). Prat i Del Valle.

Voltregà 2 (2/0) Roca, Crespo, Vargas (1), Teixidó (1) i Petxi, equip inicial. Molas, López i Gallifa.

GOLS: 0-1 Vargas (m 1.23), 0-2 Teixidó penal (m 2.52), 1-2 Pla (m 3.28), 2-2 Méndez (m 24.30). SEGONA PART. 3-2 Tety (m 9.09), 4-2 Pla (m 24.30)

INCIDÈNCIES Gerard Miquel no ha pogut jugar pel partit de sanció per les protestes al final del partit contra el Lleida. El Voltregà ha acabat amb 9 faltes d’equip i l’Igualada només amb 5. A la grada hi havia una pancarta demanant l’alliberament dels Jordis, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. 

Foto Xavi Garcia

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *