F.LÓPEZ: TENIM TALENT I EL FAREM VALDRE

Entrenament aquest dilluns, descans dimarts,  dimecres partit a Sant Sadurní. Entrenament dijous, viatge divendres i dissabte prova de pista i partit a Sarzana. Una setmana de marató que valora per la mevaweb el tècnic de l’IHC, Ferran López.

P- D’entrada com veus la feinada que se us gira?

F. LÓPEZ- Una setmana maca en la qual et ve de  gust de tenir aquest privilegi de poder gaudir del que ens agrada i davant d’uns grans rivals.

P- Ja teniu la primera victòria de la temporada

i F.LÓPEZ- Dissabte tot va començar al revés de com volíem i a més van passar les  coses que vam dir que no volíem que pasessin. Però em va agradar la resposta de l’equip a la segona prt i part de la primera. Haber de remuntar un 0 a 2 marca la competitivitat de l’equip.et pot desituar però realment tothom va estar molt bé. Vam ser forts,  vam ser fidels al que vokíem fer, vam fer una gran segona part tot i que el rival era realment complicat.

P- I ara Noia.

F.LÓPEZ- Hem vist amb el vídeo, treballant pel partit del Noia i el del Voltregà… que s’assemblen, que tenen similituts, el Noia és molt potent, te la plantilla més equilibrada dels darrers 10 anys. Una pista complicada perô tenim un plau i si el podem utilitzar podem posar problemes  al Noia, que és un equip amb molta verticalitat, amb molta potència individual i que haurem d’afrontar com un equip … però el partit que vam fer contra el Voltregà va ser bo i ho hem de repetir …si no anem forts i intensos ho passarem malament però si ho fem tenim opcions de guanyar. Estem amb ganes de fer un bon partit contra un rival que en algunes coses està un punt per sobre però contra el que podem lluitar com a equip. També tenim talent i el farem valdre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *