CONGRÉS 2 – VALLTER IHC B 4. LÍDERS DE 1A VOLTA

Cronica M.B. 

Gran victòria del filial igualadí en una pista difícil i complicada com la Pegaso, on juga els seus partits el Club Patí Congrés. Un triomf que deixa l’Igualada B com a líder en solitari (amb un partit menys) al final de la primera volta. Precisament aquest partit ajornat es jugarà  diumenge vinent a la pista del cuer Tona.

El partit contra el Congrés va ser un duel d’alta intensitat. Els locals van sortir molt endollats  i amb ganes de resoldre l’enfrontament ben aviat.
Els barcelonins van aconseguir el primer gol al minut 4, un avantatge que podrien haver ampliat amb una falta directa als vuit minuts que va aturar Manelet del Valle.

Dos minuts més tard, al 10, Aleix Navarrete amb un xut creuat des de la frontal feia l’empat. Però l’alegria va durar poc perquè 30 segons després un penal rigurós el va aprofitar Marc Aubets per fer el 2-1.

Els igualadins,  tot i els problemes d’una pista molt irregular, no li perdien la cara al partit. Al minut 13, el junior Aleix Navarrete va tenir una directa per blava a un jugador local que no va encertar a marcar. Però només trenta segons després el mateix Navarrete feia l’empat  aprofitant la superioritat numèrica. Amb el 2 a 2 s’arribava al descans.

A la segona part s’han vist dos equips conscients del molt que tenien entre mans. Al minut 7 Morell disposava d’una FD per deu faltes però un inconmensurable Manelet del Valle va clausurar la porteria. Als catorze minuts i mig van ser els igualadins els que van disposar d’una directa també per deu faltes i el veterà Quim Aribau amb molta sang freda feia el 2-3.

Els de la Sagrera no es van donar per vençuts i als divuit minuts van tornar a tenir una directa que Marc Aubet va rematar dues vegades al pal.

S’entrava en els darrers set minuts, els locals buscaven l’empat i els arlequinats el gol de la tranquilitat. L’ha aconseguit Uri Prat de penal 
a sis minuts i mig pel final. 

Amb el 2 a 4 en contra el Congrés va atacar en tromba la porteria arlequinada on va emergir un immens Manelet del Valle que va assegurar la victòria i el lideratge. Divendres comença la segona volta a la pista del Vilaseca i diumenge a la tarda a la pista del Tona per recuperar el partit pendent d’aquesta primera volta, amb motiu del Referendum d’independència.

Congres 2 (2/0) López, Albert Aubets, Marc Aubets (2), Arboix i Aparicio, -cinc inicial-, Morell, Sergi i Escrivà.

VALLTER IGUALADA B  4 (2/2) Manelet del Valle, Raja, Fran, Uri Prat (1) i Ferran Yeste, -cinc inicial-, Aribau (1), Navarrete (2) i Figuerola.

Arbitre: Marc Soler. Va mostrar targeta blava a Morell del Congrés i Uri Prat de l’Igualada.

Gols: 1-0 Marc Aubets, minut 4. 1-1 Aleix Navarrete, minut 10. 2-1 Marc Aubets (p), minut 10.30. 2-2 Aleix Navarrete, minut 13.30. 2-3 Quim Aribau (fd), minut 39.30. 2-4 Uri Prat (p), minut 43.30.

CALDES B 3 – VALLTER IHC B 0. MOLTES BAIXES PER LA PRIMERA DERROTA
Cronica M.B. 

Primera derrota de la temporada a la pista del Caldes en partit disputat dissabte a la tarda I marcat per les absències. 
Els igualadins van començar l’enfrontament sense el seu entrenador i els tres jugadors juniors que venien de jugar a Sant Cugat. A més Uri Prat i Manel del Valle eren amb el primer equip. Sense ells l’equip va sortit amb desconnexions i els.locals ho van aprofitar per fer tres gols entre el minut quatre i l’onze, un 3 a 0 que al final seria el resultat definitiu.Tot i això els igualadins es van sobreposar i van tenir opcions de marcar especialment a la segona part. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *