SARZANA 1 – IHC 3. A LA PISTA MÉS PETITA L’IGUALADA ES FA GRAN

Cop d’autoritat de l’Igualada a la difícil pista del Centro Polivalente de Sarzana. Els arlequinats han fet un gran treball defensiu, amb un Elagi descomunal i han sabut competir en una pista de dimensions tant reduïdes (18 metres quadrats menys). Els gols els han tornat a firmar Pla i el “cotxe escombra” de Jordi Méndez. Precisament el del planter i també Gerard Miquel hauran de portar pastes al pròxim entrenament ja que tots dos han debutat a la Cers. Recordaran tota la vida que van participar en un partit que obre camí franc pel somni europeu.

CONTROL ABSOLUT MENYS 10 MINUTS DE PRESSIÓ LOCAL

L’IHC ha dominat en tot moment el partit. Des d’una defensa extraordinària (un instrument imprescindible en una pista on la línia de mitja pista està tant a prop de la de l’àrea defensiva. I amb un atac, que donades les circumstàncies, havia de ser terriblement eficaç. I ho ha estat. D’entrada els arlequinats han picat primer. Amb un gol de Sergi Pla amb la col·laboració de la defensa local que ha desviat el que era una assistència del vigatà. Abans d’arribar al descans qui ha “desviat” bola dins de la xarxa ha estat Jordi Méndez, arribant al segon pal en una contra. És el seu primer gol a Europa. I encara n’hi podria haver hagut un tercer perquè Met Molas ha disposat d’una FD per targeta blava a Borsi.

ELAGI SALVADOR

A la segona part ha emergit la figura imponent de l’Elagi. El capità igualadí ha aturat un penal previ a l’1 a 2 (també de pena màxima executada per Borsi) i ha aguantat l’equip en els minuts en que més ha pressionat el Sarzana que buscava l’empat. I quan més difícil semblava tot ha tornat a aparèixer Sergi Pla per demostrar la seva altíssima qualitat tècnica amb una jugada clàssica en ell: entrant per la lateral, fent diagonal cap a porteria i aixecant-li la bola al porter, amb un toc suau i exquisit. 1 a 3 resultat amb el que els igualadins hauran de buscar el pas a la següent ronda a Les Comes.

CARISPEZIA SARZANA 1 (0/1) Corona, Rubio, Borsi (1), De Rinaldis, Cesta, equip inicial. Deinite, Dolce.

IHC 3 (2/1) Elagi, Met Molas, Bars, Vives i Ola (2), equip inicial. Tety, Miquel i J. Méndes (1)

GOLS; 0-1 Pla (m 9), 0-2 Méndez (m 21.06). SEGONA PART. 1-2 Borsi (penal) ( m 15)

INCIDÈNCIES: Arbitratge força correcte dels col·legiats francesos Bleuzen i Thibaud. Cap dels dos equips ha aribat a 10 faltes d’equip (5 pels igualadins i 8 pels rossoneri que en aquesta ocasió vestien de blanc).
Ple absolut al Centro Polivalente que només ha estat un Inferno Rossonero durant el temps d’entrenament de les hores prèvies al partit. El pavelló ha estat ple, i per dimensions ha esdevingut en alguns moments una olla a pressió, però al final només ha estat un succedani de territori infernal. Diverses famílies de jugadors arlequinats s’han desplaçat a la Ligúria per assistir al debut europeu del 2017. Entre ells la familia del Roger, Tety, Méndez, Pla o Molas.
Els igualadins tornen a tenir partit dimarts. Serà d’Ok Lliga i també d’estrena, contra l’Asturhockey asturià. Després del partit l’expedició arlequinada ha sopat a Sarzana i ha fet viatge per carretera fins a Niça on hi faran nit. Aquest diumenge a les 10 sortiran cap a Catalunya amb un vol de Vueling. S’espera que l’aparell aterri a Barcelona sobre 2/4 de 12 del migdia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *