ELAGI: VAM SORTIR AMB LES IDEES MOLT CLARES

P- Gran partit al Polivalente de Sarzana. Un pas molt important per intentar seguir amb un dels objectius de la temporada, no Elagi?

ELAGI- Si, era el nostre debut aquest any a la Cers i sabíem que el camí era un pèl més difícil que l’any passat quan vam poder gaudir d’anar a Alemanya i Suïssa amb partits de menys dificultat. Aquest any ens tocava un Sarzana, amb un equip que és dels que més partit en treuen de com és la seva pista. Tot i que vam tenir poc temps per preparar el partit crec que vam sortir amb les idees molt clares.

P- Com sobreviu un porter a una pista tant petita? I com s’ho fa per signar una actuació excepcional com la teva?

ELAGI- La veritat és que ja ens havia dit l’Oriol i ja havíem vist imatges que la pista era petita i fosca i quan vam arribar al pavelló dissabte al matí… entres allà que de fora ja no sembla un pavelló i et sorprens perquè la pista realment és molt petita, les grades estan enganxades a la tanca… però el que més em va sorprendre aquell matí va ser la falta de llum … va anar molt bé provar pista al matí per acostumar-nos a la falta de llum. I a l’hora del partit… no sé si perquè era de nit i havia menys reflexes però la bola es veia millor i va anar prou bé. Però crec que va ser mèrit de tot l’equip. Els primers 10 minuts si que vam patir una mica, que ja ho sabíem, però passats aquests minuts crec que vam controlar la defensa durant tot el partit d’una manera excepcional.

P- I ara, sense temps de descans més Ok LLiga.

ELAGI- El calendari és el que és. No se qui ha posat una jornada entre setmana prèvia a una jornada europea … les seves raons hauran de tenir… però la veritat és que fer 5 partit en dues setmanes és cansat i més pels equips i la gent que portem una vida laboral apart però bé… si… estem centrats en el partit de dimarts. Sabem que és un debutant que li està costant l’arrencada a l’Ok Lliga… també és veritat que li han tocat equips molt complicats. Aquest dilluns entrenem, farem vídeo i els analitzarem perquè també és un equip que no hi hem jugat mai… i espero poder treure els punts dimarts i ja a pensar en el proper partit.

P- De moment al darrere sou molt forts … falta només una mica més d’encert?

ELAGI- Ens està faltant efectivitat, però com tu ben dius estem molt bé en defensa. Aquesta serà la meva sisena temporada a Igualada i una de les coses que ens ha caracteritzat en aquests 6 anys és la defensa alta. Crec que si haguéssim de posar una constitució la nostra primera llei seria mantenir la nostra defensa molt alta i l’atac i els gols ja vindran … però és veritat que aquesta temporada estem fent una mitjana molt baixa de gols encaixats(si comptem aquest d’europeu)i el que ens falta és acabar d’afinar la porteria però com es va demostrar l’any passat tard o d’hora acaba arribant.

FOTO D. Figueras

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *