O.VIVES: ÉS UN ORGULL FORMAR PART DE LA HISTÒRIA D’UN CLUB COM L’IHC

P- Tot i el resultat vau haver de pedalar força contra l’Asturhockey.

O.VIVES- Sabíem que seria un partit molt complicat, el fet de jugar el cap de setmana a Itàlia ens sumava un punt de fatiga extra al partit. A més a més coincidint amb dimarts i trencar amb la rutina també era perillós.

P- Ha trigat a arribar però mereixia la pena l’espera. Gol 4000 de l’IHC !. Q et sembla entrar al club dels gols històrics del club?

O.VIVES- Doncs per mi és tot un orgull poder formar part de la història d’un club com l’Igualada. Tot i que era molt més important sumar 3 punts i mirar amunt a la classificació. Penso que portem unes setmanes de treball molt bones, estem amb molta confiança i tenim el cap posat en el pròxim partit.

P-Que serà dissabte, sense massa descans, a Palafrugell … on hi tens un “espia “ per cert…

O.VIVES- Si, hi tinc el meu germà Pol. Serà segur un partit extrany pels dos ja que mai ens hem enfrontat en contra. Tot i així quan comenci el partit cadascú mirarà pels seus interessos i intentarem donar el màxim per portar els 3 punts cap a casa…, esperem doncs portar-los cap a Igualada i seguir escalant llocs a la taula classificatòria.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *