IHC 5 – ASTURHOCKEY 2. 4001 GOLS A LA LLIGA

Victòria de 3 punts i de cita amb la història. I no només amb la del país, amb la que el club ha denostrat un clar compromís amb els jugadors sortint a pista portant una pancarta demanant llibertat pels presos polítics en referència als membres del govern de la Generalitat empresonats i als líders de l’ANC i d’Omnium Cultural.

La cita també ha estat amb la pròpia història de l’hoquei. I és que l’IHC ha fet fet el seu gol número 4000 a la Lliga. S’ha acabat emportant l’honor Oriol Vives que ha marcat l’important 4 a 1 que ha acabat decidint un marcador que els arlequinats han hagut de capgirar. I és que els asturians s’han avançat molt d’hora amb un gol de Carmona desviat per Vives. L’IHC no ha aconseguit l’empat fins 3 minuts abans del descans amb una acció individual de Roger Bars que ha entrat per la banda, ha buscat porteria i ha enviat la bola al pal llarg lluny de l’abast de Candanedo. 

Hi havia el perill que l’equip notés el cansament acumulat pel desplaçament europeu. I així ha estat, en efecte, a la primera part. Els asturians han demostrat ser un equip ben ordenat i alhora atrevit. El ritme lent dels primers 25 minuts els ha ajudat a aguantar. Però a la segona els igualadins han fet còrrer més la bola que al jugador i és quan ha arribat la remuntada amb un parcial de 3 a 1 que ha acabat sent decisiu.

Bars ha repetit amb el 2 a 1 només arrencar la segona meitat amb un tir potent a l’escaire des de la frontal de l’àrea. El 2 a 1 s’ha mantingut estable fins a l’equador d’aquest segon temps quan ha aparegut el màxim golejador arlequinat Sergi Pla que ha desviat a la xarxa un tir exterior. Era el gol 3999. El desitjat 4000 s’ha fet esperar fins que a falta de 7 minuts Oriol Vives ha obtingut el premi a la seva bona arrencada de temporada i ha escrit el seu nom per la història amb el 4 a 1, Un gol de recuperació i contra que sentenciava un partit trampa que els igualadins havien sabut sortejar. Tot i que un minut més tard els asturians han reduit diferències Pla ha tornat a aparèixer per marcar a l’últim minut del partit en una contra de 2×1 amb Roger Bars. Era el seu segon gol en el partit que el situa en el top five dels golejadors de l’Ok LLiga amb un total de 6 en 6 jornades. Amb els 3 punts d’aquesta nit l’IHC puja a la vuitena posició amb 8 punts. Ara l’espera un altre dels ascendits, el Palafrugell. 

IHC 5 (1/4) Elagi Deitg, Tety, Molas, O.Vives (1) i S. Pla (2), equip inicial. Méndez, R. Bars (2), Miquel. Prat i del Valle.

ASTURHOCKEY 2 (1/1) Candanedo, Carmona (1), Fernández (1), González i López, equip inicial.

GOLS: 0-1 Carmona (m 14.29). 1-1 Bars (m 21.37). SEGONA PART. 2-1 Bars (m 4), 3-1 Pla (m 9), 4-1 O.Vives (m 18.10), 4-2 Fernandez (m 20), 5-2 Pla (m 24.05)

Incidències: Cap dels dos equips han arribat a les 10 faltes d’equip. L’IHC n’ha fet 7 i els asturians 8.

 
Foto D. Figueras

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *