PALAFRUGELL-IHC. DEBUT AL CARRER AMPLE

L’equip de l’Igualada debutarà aquest dissabte a la pista del carrer ample sense número. El Pavelló on el Palafrugell ha aconseguit el seu somni d’arribar a l’Ok Lliga i on l’equip blanc-i-negre ha obtingut la seva primera victòria a la competició (a la primera jornada 3 a 2 contra el Caldes). Tot i que després l’equip empordanés no ha aconseguit més resultats positius és un bon avís a navegants de les dificultats que te visitar la seva pista acabada d’ampliar. Els de Xavier Garcia han perdut de manera ajustada (3 a 5 contra el Liceo i 1 a 3 davant  l’Alcoi). De fet a fora també han tingut resultats molt treballats (4 a 3 a Reus i 1 a 0 a LLoret a l’última jornada. Només el FCB ha estat capaç de derrotar-los amb claredat ( 7 a 1 al Palau Blaugrana). Per això han treballat durament els igualadins en la mitja setmana que els ha deixat la jornada intersetmanal de dimarts I és que aquest serà el cinquè partit dels de Ferran López en només quinze dies.

Els arlequinats arriben a aquest partit com a vuitens classificats amb vuit punts; mentre que el seu rival ocupa un lloc de la zona descens, a la 14ª posició amb 3 punts. L’Igualada, de fet, arriba amb dues victòries consecutives – una a la lliga i una a la CERS – mentre que els del Palafrugell no guanyen des del seu debut a l’OK Lliga, el 7 d’octubre. Ferran López ha definit els empordanesos en declaracions als mitjans del club com “un equip complicat en una pista complicada, però nosaltres hi arribarem preparats”.

De l’equip bravenc hi destaquen el porter Marcel Luzon. Linu, l’ex-IHC David Carles, Pol Vives, germà del jugador arlequinat Oriol Vives, i Gerard Pujol el màxim golejador de l’equip blanc i negre, amb 4 gols (els mateixos que Jordi Méndez. Sergi Pla està per davant de tots dos amb 6 gols en 6 partits).

L’inèdit Palafrugell- IHC es jugarà a partir de les 8 amb arbitratge d’ Antonio Gómez, Juan José Melero i Xavier Ribó com a àrbitre auxiliar.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *